World Wide Shipping✅

Köpvillkor


Dessa villkor reglerar din användning av och köp från domänerna www.Haffa.nu och deras underdomäner (hädanefter: webbplatsen) och kommer att gälla för alla dina framtida transaktioner med Haffa.nu och besök på webbplatsen. Genom att göra ett köp från eller använda webbplatsen har du godkänt dessa villkor och ingått ett bindande avtal med Haffa.nu. Föräldras eller vårdnadshavares samtycke krävs för kunder under 18 år. Om du är under 18 år måste du meddela din förälder eller vårdnadshavare om vår integritetspolicy innan du registrerar dig för att använda denna webbplats eller någon av webbplatsens tjänster.

Frakt: över hela världen

Returer: Endast Europa

Utbyten: Inga utbyten

 

Återlämningsperiod: Inom 14 dagar För alla kundtjänster online, beställningsförfrågningar och frågor, skicka ett mail till kontakt@Haffa.nu.com eller besök vår butik i Stockholm. Alla kundförfrågningar kommer att besvaras inom 24 timmar.

 

Varje produkt är helt ny om det inte anges och 100% äkta antingen verifierat av vår personal. Vi säljer, accepterar eller hanterar inte förfalskningar eller fabriksvarianter. Handla med tillförsikt eftersom alla skor som erbjuds till försäljning granskas grundligt av vår kunniga personal för skick och äkthet.

 

Orderhantering

Köp på en vardag behandlas inom 48 timmar efter nästa arbetsdag. Inköp på helger och helgdagar behandlas inom 48 timmar efter nästa arbetsdag. Alla beställningar skickas sedan från oss inom 1-3 arbetsdagar. I händelse av förseningar med bearbetning eller sändningstider kommer du att meddelas via e-post.

 

Vi använder fullspårade fraktmetoder där du när som helst kan kontrollera status för ditt paket med hjälp av länken i fraktmeddelandet. När föremålen har packats och skickats från oss, ligger ansvaret för förlorade eller skadade föremål på köparen. Vi ansvarar inte för skadade, förlorade eller stulna föremål. I en situation som sådan kommer vi att göra vårt bästa för att återvinna det förlorade värdet med hjälp av vår leverantör och försäkringsbolag. Om vår leverantör eller försäkringsbolag inte kan lösa situationen kan vi inte täcka kostnaderna.

 

I händelse av att ett utsålt objekt har köpt eller en produkt har listats till fel pris eller listats med felaktig beskrivande information eller bild på grund av ett typografiskt fel eller liknande äkta misstag, förbehåller Haffa.nu sig rätten att annullera transaktionen. Du kommer att få ett e-postmeddelande så snart som möjligt och erbjuds antingen en lämplig ersättning eller full återbetalning.

 

Skatter och avgifter

Inom EU skickas order på DDP (Delivery Duty Paid), vilket innebär att alla skatter och avgifter ingår i slutpriset.

 

Utanför Europeiska unionen levereras alla beställningar på basis av DDU (Delivery Duty Unpaid). Det betyder att dina beställningstullar och importavgifter betalas vid leveransen, som tas ut av din lokala tullmyndighet eller den använda fraktföraren. Utanför EU skickas alla beställningar på DDU (Delivery Duty Unpaid). Betydande tullar och skatter kan tillkomma när varorna anländer. Vi strävar efter att se till att inga extra tullar och skatter tillkommer.

 

Haffa.nu täcker inte sådana skatter, tullar eller relaterade avgifter. Det är kundens enda ansvar att betala avgifterna. Om du vägrar att betala för tullen och paketet returneras till oss och vi kan inte återbetala fraktkostnaderna.

 

Returer och utbyten

Vår returpolicy gäller endast för beställningar inom Europa. Om du är baserad utanför Europa erbjuder vi ingen returpolicy, vilket innebär att all försäljning är slutgiltig.

 

Om en vara köps genom förbeställning kan den inte returneras eftersom varan görs till beställning.

 

För att returnera ett köp måste dina artiklar uppfylla följande villkor:

- Returneras inom 14 dagar efter leveransdatumet

- Var i sitt ursprungliga, oanvända, oförändrade och otvättade skick

- Returneras med originaletiketter och förpackning

 

Skodon måste returneras med originalskoaskan och tillbehör eftersom de anses vara en del av produkten. Placera skokartongen i en fraktlåda för att förhindra skador under transporten.

 

Fraktavgifter för returen betalas av köparen. Vänligen försäkra alla paket med ett spårningsnummer.

 

Haffa.nu förbehåller sig rätten att avvisa returer som inte överensstämmer med vår returpolicy. Returer som inte respekterar vår policy kan skickas tillbaka till den ursprungliga leveransadressen efter eget gottfinnande.

 

När vi mottagit den returnerade artikeln inspekterar vi varorna innan vi behandlar återbetalningen. När inspektionen är klar. En återbetalning kommer att utfärdas tillbaka till din ursprungliga betalningsmetod inom fem arbetsdagar från mottagandet av din retur. När din återbetalning har behandlats skickas en återbetalningsbekräftelse till den e-postadress som anges vid utcheckningen. Din finansinstitution kan behöva ytterligare tid för att behandla återbetalningen till ditt konto.

 

Observera att originalkostnader inte kan återbetalas.

 

Vi kan inte erbjuda byten just nu, men vi accepterar retur om du är baserad i Europa. Vi ber att du returnerar originalvaran för återbetalning och fortsätter att göra en ny beställning för rätt artikel.

 

Returadress:

Haffa.nu

Säve Stationväg 6

42370 Säve

Sverige

 

Integritetspolicy

Haffa.nu värnar om din personliga integritet. Det innebär att all personlig information som sparas på webbplatsen hanteras med största försiktighet. Haffa.nu behandlar all personlig information konfidentiellt och den kommer inte att säljas eller användas för andra ändamål än att behandla och fullfölja din beställning och säkerställa bästa möjliga service. Dina personuppgifter får endast lämnas ut till tredje part när det är nödvändigt för att uppfylla de syften som beskrivs ovan. Du har rätt att begära åtkomst till dina uppgifter och om det är något fel kan du ändra eller ta bort det. Om så är fallet, skicka ett e-postmeddelande med tydligt namn, e-postadress och en kort beskrivning av ärendet.

 

Force Majeure

I händelse av omständigheter som står utanför Haffa.nu skäliga kontroll, exempelvis vid händelse av ändrad lagstiftning, myndighetsåtgärder, strejk, blockad, sabotage, krig, terrorism, brand, översvämning, naturkatastrof eller liknande händelser ska Haffa.nu förpliktelse att fullgöra köpeavtalet skjutas upp så länge omständigheten råder. Om sådan försening överstiger 2 månader har såväl du som Haffa.nu rätt att häva avtalet med omedelbar verkan utan någon skyldighet att betala skadestånd.

 

Tillämplig lag och tvist

Haffa.nu är ett registrerat varumärke i Sverige och andra länder. Haffa.nu-varumärken får inte användas utan skriftligt tillstånd från Haffa.nu och ska specifikt inte användas i samband med någon annan produkt eller tjänst, eller på något sätt som sannolikt kan orsaka förvirring bland kunderna, eller på något sätt som skämmer bort eller diskrediterar Haffa.nu.

 

All information, inklusive, utan begränsning, designen av webbplatsen, och all information, text, grafik, bilder, illustrationer, logotyper, mönster, ikoner, fotografier, videoklipp och skriven eller annan materialprogramvara och all HTML, CGI och andra koder och skript i vilket format som helst som används för att implementera eller visas på webbplatsen (innehåll) tillhör Haffa.nu, dess leverantörer av varor eller dess licensgivare. Den övergripande designen och utseendet på denna webbplats är den proprietära klädseln för Haffa.nu.

 

Du får inte kopiera, modifiera, ladda upp, ladda ner, sända, (åter) publicera, skapa härledda verk från, sälja, sälja på nytt eller på annat sätt distribuera eller utnyttja innehåll från webbplatsen förutom vad som uttryckligen tillåts av dessa villkor. Om du gör det bryter du Haffa.nu copyright, varumärke och andra äganderätt.

 

Företagsinformation

Företaget är registrerat i Sverige. Vårt organisationsnummer är 559009-0840.